Teraszunk maximális kényelme, a bioklimatikus pergola új távlatokat nyit

Dizájnjában a mostani építészeti divattrendekhez is jól illeszkedő bioklimatikus pergola lapos tetejű, és nem lejt, impozáns, letisztult cube formavilágával, a minimal stílust képviseli.

Szépség és hasznosság

A megjelenésében rejtett csatornás, integrált esővíz elvezetésű praktikus megoldás tovább erősíti a trendkövető dizájnt. A modern házak egyik esztétikus kiegészítője, amely számos funkciójával maximális komfort érzetet biztosít. A fenntartható építészet követői azonban már tudják, hogy a modern technológiák, anyagok és megoldások alkalmazása nem csupán csak a kényelmet szolgáló divathóbort, hanem maga, a jövő felé vezető út is.

A bioklimatikus pergola tengelyükön forgatható lamelláinak dőlésszöge elektromotorok segítségével távvezérléssel 0-140 fokig állítható. Továbbá egy szenzorokkal ellátott automatikusan szabályozott rendszer követi az időjárást és esőben becsukja a lamellákat, napsütéskor pedig követi a nap járását és folyamatosan utána állítja a lamellák dőlésszögét, hogy mindig megfelelő árnyékolást nyújtson a terasznak. Ugyanakkor a beállított programtől függően megfelelő szellőzést biztosít, és blokkolja a napsütést, amikor a napérzékelő bizonyos erősségű fényerőt mér. Természetesen a programja bármikor átértékelhető és a távirányítóval a pergola lamellái kedv szerint állíthatóak. A bioklimatikus pergola távvezérlése egyéb okos otthon vezérlő rendszerekkel is integrálható.

Bioklimatikus pergola, mint teraszfedés

Sokféle lamellás árnyékolót ismerünk, használunk. Vannak, amik tényleg csak árnyékolásra jók, vannak, amelyek anyagukról való visszatükrözéssel a lehető legtöbb fényt juttatják be a helységbe és van az összes verzió előnyös tulajdonságaiból továbbfejlesztett bioklimatikus pergola, a teraszfedések és árnyékolók Porsche-ja. Tudjon meg többet erről az új árnyékolástechnikáról, lépjen kapcsolatba szakembereinkkel.

Legfrissebb bejegyzéseink