Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Kocsibeállók

Egyedi design alapján, illetve előre gyártott rendszerekből építjük autóbeállóinkat, melyek készülhetnek fémből, fából, alumíniumból, egy, illetve dupla autós kivitelben.

Igény esetén komplett parkolók kiépítését is vállaljuk, akár napelemes fedéssel. 

ragasztott_fa_kocsibeallo_polikarbonat_es_szendvicspanel_fedes_Deluxe_Building1

Nyitott kocsibeállók

Építünk ragasztott fából, vasból és alumíniumból, szimpla, dupla illetve tripla autós kivitelben. Igény esetén komplett parkolók kiépítését is vállaljuk, akár napelemes kivitelben is.
Megrendelőinkkel együtt tervezzük meg az igényeknek illetve a környezetnek legmegfelelőbb design és műszaki megoldást. A legtöbb esetben az terület adottságai miatt egyedi méretű építményre van szükség, melyet korszerű, többnyire minimál stílusban építünk meg.
Igény esetén zárt tárolókkal is kiegészítjük kocsibeállóinkat. A tárolók szintén egyedi kivitelben készülnek és szimpla, vagy dupla ajtókkal zárjuk azokat.

Zárt garázsok

Zárt garázs megoldásaink a nyitott autóbeállókhoz hasonló tartószerkezettel készülnek elsősorban ragasztott fából, illetve vasból. Az oldalzárás megrendelőink igényeinek megfelelően készülhet hőszigetelt kivitellel, vagy szigeteletlen verzióban is.

Az oldalzárás anyagának megválasztását minden esetben megrendelőinkkel egyeztetve az igényeknek és a környezetnek legjobban megfelelő megoldást választjuk. Építünk fal szendvicspanelből, hajópadlóból, vagy könnyűszerkezetes vakolt fal kivitelben is. 

Anyagválasztási lehetőségekről további információt itt talál. 

Garázsaink minőségi Hörmann garázskapukkal egészülnek ki, melyek teljes komfortot biztosítanak, hosszútávú tartós megoldásként.

zárt kocsibeálló
Exkluzív XIMAX kocsibeálló - XIMAX MyPort 7
Exkluzív XIMAX kocsibeálló - XIMAX MyPort 7

Exkluzív XIMAX kocsibeállók

Cégünk előregyártott autóbeálló termékeket is forgalmaz. A XIMAX termékcsalád japán gyártmányú, exkluzív kivitelű megoldásokat kínál.

A XIMAX kocsibeállók közül a legelegánsabb megoldások nem csak funkcionálisak, hanem igazán formabontó esztétikával rendelkeznek, melyek tovább emelik megrendelőink épületeinek fényét és értékét. 

A XIMAX autóbeállók alumíniumból és 10 év gyártói garanciával készülnek.

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Esztétikus és funkcionális tereket építünk