A XIMAX kocsibeállók telepítése szakértelmet igényel

Cégünk – többek között – XIMAX kocsibeállók telepítésével is foglalkozik. Ügyefeleink döntő többsége azért dönt mellettünk, mert nem csak leszállítjuk a terméket, hanem felmérjük az adott helyszínt, tanácsot adunk, majd csapatunk szakszerűen telepíti a szerkezet.

Minden ház és udvar egyedi, így szükség lehet (akár előre nem várt) plusz módosításokra, mint például a térkövezés vagy betonozás, LED világítás szerelése a kocsibeállóra, vagy akár járdaszélesítés. A telepítés legalább olyan fontos, mint maga a szerkezet, így biztosítható, hogy a kocsibeálló akár majd több nemzedéket is kiszolgáljon. Vegyük sorra, milyen kihívásokkal találhatja szembe magát az, aki saját kezűleg szeretné Ximax kocsibeállóját telepíteni.

A tökéletes illesztés kulcsfontosságú a hosszú távú megbízhatósághoz

Csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden illesztés tökéletes legyen, ami hosszú távon megóvja a kocsibeállót a deformálódástól. Ez pedig további költségeket takarít meg az ügyfeleknek és elégedettséget nyújt. A tökéletes illesztésekhez szükséges szaktudás és tapasztalat csapatunkban megtalálható, így biztos lehet az ügyfél abban, hogy a kocsibeállója hosszú éveken át problémamentes lesz. Fontos szintén megemlíteni, hogy a polikarbonát fedés pontos illesztése is elengedhetetlen a vízzáróság szempontjából. A szakértelem a legfontosabb tényező a folyamatban, hosszú évek rutinja és tapasztalata az, ami a legnagyobb hozzáadott értéket jelenti a telepítés során.

A kocsibeálló telepítése a betonozás miatt kemény fizikai munka

Az alumínium tartószerkezet oszlopaihoz szükséges két, 60 cm mély gödör, amelynek a kiásása komoly fizikai munkát igényel, emellett a földből sokféle anyag kerülhet elő, akár építési törmelék vagy egyéb hulladék. Amennyiben a kocsibeálló helye már térkövezett, jó eséllyel számíthat arra, hogy a térkő alatt egy beton réteg is megtalálható, így azt is bontani kell. Térkő esetén szintén fontos megjegyezni, hogy csapatunk az eredeti állapotot fogja helyreállítani, tehát a térkövek visszakerülnek eredeti helyükre. Amennyiben a kocsibeálló helyén még nincs semmilyen alap, cégünk az alap elkészítését is vállalja egyedi árajánlat alapján(beton, térkő, zúzott kő). A megrendelőnek nem kell aggódnia a nehéz fizikai munka miatt, mert mi mindent elvégezünk helyette, így időt és energiát takarítunk meg számukra.

Szükség van megfelelő szerszámokra és eszközökre

A telepítéshez két magas és biztonságos létra, vízmérték és a földmunkához megfelelő ásók, stb. szükségesek. Az összes eszköz általában nem áll rendelkezésre a legtöbb háztartásban, így a teljes telepítéshez valószínűleg be kell szerezni őket, ha nem telepítéssel együtt rendeli meg a kocsibeállót. Cégünk rendelkezik minden szükséges eszközzel és szakemberrel, így az ügyfeleinknek nem kell aggódniuk a szerszámok beszerzése és használata miatt.

XIMAX NEO dupla kocsibeálló 05 - deluxebuilding.hu

Sitt elszállítása és takarítás

Szolgáltatásunk része a telepítés után a sitt elszállítása és a kocsibeálló tiszta állapotban történő rendelkezésre bocsátása is. Teherautónkkal megoldjuk a sitt elszállítását, ezzel megkímélve az ügyfeleket a plusz feladatoktól és költségektől, amelyekkel egy külön konténer rendelése járna. Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy a munkaterületet tisztán adjuk át az ügyfeleknek, így nekik már semmilyen plusz teendőjük nincs a kocsibeállóval, mint hogy élvezzék minden előnyét.

Cégünk teljes körű tanácsadással várja az Ön megkeresését. Írjon nekünk, hogy az Ön autója is mihamarabb élvezhesse a Ximax kocsibeálló nyújtotta védelmet és biztonságot.

Legfrissebb bejegyzéseink