Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

A rugalmasság a sikerünk kulcsa: így építünk mi

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Az építőiparban való tevékenységünk során egyértelműen az értékteremtésen van a fő fókuszunk. Minden egyes projektünk esetében azon dolgozunk, hogy olyan építményeket hozzunk létre, melyek nem csupán esztétikusak és tartósak, hanem valós értéket képviselnek ügyfeleink számára. Tudatában vagyunk annak, hogy ilyen jellegű beruházások nem mindennaposak az ügyfeleink életében, így kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy munkáink lehető legnagyobb mértékben megfeleljenek az ügyfeleink igényeinek és hosszú távú, értékálló befektetésként is szolgáljanak számukra.

ELÉGEDETTSÉGRE TÖREKSZÜNK

Munkáink többségében egyedi kivitelezéssel készülnek szakember csapatunk céltudatos munkája által. Elsődleges célunk, hogy projektjeink során minden részvevő – megrendelőink és mi magunk is – elégedett legyen az eredménnyel és az együttműködés folyamatával is.

SZOROS EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGRENDELŐINKKEL 

Mivel lehetőség szerint a teljes elégedettségre törekszünk, így már az első egyeztetésektől fogva fontosnak tartjuk, hogy szoros kapcsolatot alakítsunk ki megrendelőinkkel. Fontosnak tartjuk, hogy tisztában legyünk ügyfeleink igényeivel, és hogy ők is megismerjék munkamódszerünket és bizalommal tekintsenek csapatunkra. Ezért nem csak a tervezés és tanácsadás során, hanem a projekt későbbi fázisaiban is folyamatosan egyeztetünk a tervekről és az építés folyamatáról, és nyitottak vagyunk bármilyen kérdésre és rugalmasan kezeljük a kihívásokat, ha felmerülnek.

HOSSZÚ TÁVRA TERVEZÜNK / ÉPÍTÜNK

Munkáinkat nem csupán az adott pillanatra tervezzük és hozzuk létre. Az építőiparban hosszú távra gondolkodunk, és ennek megfelelően alakítjuk ki projektjeinket. A tartósság és a megbízhatóság fontos értékeink közé tartozik, ezért nem sajnálunk figyelmet, időt vagy pénzt arra, hogy olyan megoldásokat hozzunk létre, melyek hosszú távon megfelelnek az elvárásoknak. Típustól függően akár 10 éves garanciát is biztosítunk építményeinkre, rendszeresen végzünk állagfelmérést, és amennyiben szükséges, javítjuk az esetlegesen felmerülő hibákat, hogy ügyfeleink maximális elégedettségét biztosítsuk.

MAXIMALISTÁK VAGYUNK 

Az optimális megoldások keresése és megvalósítása jelenti számunkra a tervezés és kivitelezés legfontosabb alapelvét. Ügyfeleink elvárásait nem csupán teljesítjük, hanem igyekszünk azokat túlteljesíteni. Úgy gondoljuk, rendkívül fontos szerepe van a tanácsadási szolgáltatásunknak abban, hogy az igényeket pontosan megismerjük. Bár nem ígérhetünk csodákat, minden rendelkezésünkre álló lehetőséget kihasználunk annak érdekében, hogy a legjobb, legértékesebb megoldásokat nyújtsuk ügyfeleinknek, és hogy minden projektünk kiemelkedjen a minőség és funkcionalitás terén.

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK, KIVITELEZÉS 

Munkánk során a minőség sosem lehet kompromisszum. Ezért csak a legjobb ár-érték arányú anyagokat használjuk tervezés és előkészítés során. Tartószerkezeteink építéséhez ragasztott fát, alumíniumot és vasat alkalmazunk, hogy biztosítsuk az építmények hosszú élettartamát és stabilitását. Naprakész technológiákat és megoldásokat alkalmazunk, például napelemes modulokat integrálunk a tervezésbe, hogy fenntartható és energiahatékony építményeket hozzunk létre.

PONTOSAK ÉS RUGALMASAK VAGYUNK 

Projektjeink során kiemelt figyelmet fordítunk az előkészítésre és az időzítésre. A tanácsadás során apró részletekig egyeztetjük az igényeket és az általunk nyújtott megoldást. Felkészülünk arra, hogy lehetnek esetleges váratlan helyzetek, és ügyfeleinket is folyamatosan tájékoztatjuk ha felmerül bármilyen kérdés vagy bizonytalanság. Mivel a precizitás és a rugalmasság is fontos alapkövei munkánknak, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a tervezett időkereteken belül maradjunk, miközben rugalmasan kezeljük az esetleges változásokat és kihívásokat.

GONDOS TERVEZÉS ÉS ELŐKÉSZÍTÉS A SIKER ZÁLOGA 

Szakértő csapatunk minden egyes projektnek céltudatosan és nagyfokú odafigyeléssel áll neki. Célunk az, hogy mind a megrendelőink, mind mi magunk elégedettek legyünk a projekt eredményével és a folyamat során tapasztalt minőséggel. Tudjuk, hogy a gondos tervezés és előkészítés a siker alapja, ezért minden egyes lépést alaposan átgondolunk és megtervezünk.

ODAFIGYELÜNK A RÉSZLETEKRE 

Hiszünk abban, hogy a siker a részletekben rejlik. Ezért projektjeink során különös figyelmet fordítunk minden egyes apró részletre. Nem csupán a precíz kivitelezésre, hanem a pontos és átlátható kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetünk mind a csapatunkon belül, mind az ügyfelekkel való együttműködés során. Úgy véljük, hogy a részletekbe fektetett gondosság teszi lehetővé számunkra, hogy kiemelkedő minőségű és elégedettséget nyújtó munkát végezzünk. 

Amennyiben munkamódszerünk, megközelítésünk felkeltette érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba, tegye fel kérdéseit, és ismerjük meg egymást.

Legfrissebb bejegyzéseink