Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Építkezés helyett PALRAM pavilonnal új, zárható teret adhat a kertjéhez

Az időjárás nagyban befolyásolja, hogy mikor és mennyi időt töltünk a szabadban. Holott milyen nagyszerű lenne esőben is grillezni, vagy déli napsütésben szusszanni a szabad levegőn az árnyékban? Miért ne élvezné ki a szabad levegőt akkor is, ha rossz idő van, vagy akár télen-nyáron?

A kerti pavilonok lehetővé teszik, hogy élvezze a kertet napszaktól és évszaktól függetlenül. Sorra vesszük, mik azok az ellenállhatatlan előnyök, amit a kerti pavilonok nyújtanak.

 1. Védelem a változékony időjárástól
  A legnyilvánvalóbb előnye a kerti pavilonoknak az, hogy védelmet nyújtanak a változó időjárási viszonyok ellen. Legyen szó tűző napsugárzásról, esőről vagy éppen szélről, a pavilon alatt mindig biztonságban és kényelemben tartózkodhat. Kerti pavilonnal egyszerűbb az élet, hiszen a kerti rendezvények időjárásnak való kitettsége csökken, ez stressz mentesítheti Önt és családját is.
 1. Kültéri élvezetek – bármikor
  Egy kerti pavilon segítségével bármikor élvezheti a kert nyújtotta lehetőségeket akár nappal, akár éjszaka. Ezeket a kerti építményeket kicsit és nagyok is kiélvezhetik, legyen szó játékról vagy akár szabadtéri jógázásról. A pavilon alatt kellemes környezetet teremthet családi-baráti összejövetelekhez, grillpartikhoz vagy egyszerűen csak egy könyv olvasásához.
 1. Stílus és elegancia
  Az általunk forgalmazott PALRAM kerti pavilonok nemcsak praktikusak, hanem stílusosak és elegánsak. Számos különböző stílus és méret közül választhat, így könnyedén megtalálhatja az igényeinek és a kert kialakításának leginkább megfelelőt.
 1. Növeli a kert értékét
  Egy jól kiválasztott és telepített kerti pavilon nemcsak a kényelmet növeli, hanem a kert értékét is. Ha később esetleg eladásra kerül az ingatlan, egy igazán mutatós kerti építmény vevő csalogató lehet és segíthet növelni az ingatlan értékét.
 1. Évszaktól függetlenül használhatja
  Míg sok kültéri építmény csak bizonyos évszakokban használható, a kerti pavilon egész évben használható. A kültéri fűtőtestek megoldást nyújtanak hidegben is, így akár télen egy bögre forralt bor társaságában is élvezheti a friss levegőt és más szabadidős tevékenységeket.
 1. Intim tér a kertben
  Mivel a pavilonok igény esetén könnyen zárhatóak oldalpanelekkel, így a kíváncsi pillantásokat bármikor elkerülheti.
 1. Távol zajtól és füsttől
  Amennyiben a kerti pavilon egy, a háztól távolabbi részen kerül telepítésre, grillezés esetén a füst, nagyobb létszámú események vagy gyermekek játszása esetén pedig a zaj távol maradhat az otthonától, akár az ablakokat is nyugodtan nyitva hagyhatja.
 1. Spóroljon szabadidőt magának, hiszen a kerti pavilont mi telepítjük Önnek
  A kerti pavilon telepítése szolgáltatásunk része, így nem kell Önnek bajlódnia vele. A telepítés kiszervezésének másik fontos előnye a fizikai munka elkerülése mellett, hogy a tökéletes összeszerelésnek köszönhetően a pavilon hosszú élettartama is garantált.

A kerti pavilonok tehát sok szempontból praktikusak, emellett megjelenésük igazán elegáns és modern, a PALRAM pavilonok a kert díszévé válnak. Ha szeretne több időt tölteni kertjében és kiélvezni annak minden előnyét, miközben védve vagy az időjárás viszontagságaitól, egy kerti pavilon ideális befektetés lehet Önnek. Ide kattintva lépjen velünk kapcsolatba, fedezze fel a kerti pavilonok világát és élvezze kertjét az év minden napján.

Legfrissebb bejegyzéseink