Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Üvegkorlátok

Az üvegből készült korlátok korunk legelegánsabb megoldásai kültérben és beltérben egyaránt. Tisztaság és letisztultság, könnyed elegancia jellemzi őket

Vonalmenti üvegkorlát
Vonalmenti üvegkorlát

Kellemes, tágas tereket teremtenek, ugyanakkor határokat szabnak erejükkel, edzettségükkel. Az üveg és fémfelületek kombinációja a modern térkialakításnak, napjaink építészeti trendjének, a letisztult stílusnak az egyik kulcseleme. Egyaránt tetszetős kiegészítője ez az újkori lakás- és házdizájnnak a lakossági ügyfelek körében csakúgy, mint ahogy kifogástalanul helytáll az intézményi szférában, legyen szó irodák, szállodák, bevásárlóközpontok, üzlethelységek kialakításáról. Épületelemeink stabilak, ellenállóak, mégis átláthatóságot, légiességet kölcsönöznek épületeinknek.

Kivitelezéseink során BTS alumínium korlát profilokkal építünk. A BTS alumínium korlátokkal bármilyen kreatív homlokzati elképzelés tökéletesen megvalósítható: az egymással kombinálható kör keresztmetszetű és szögletes elemek, a pálcás, üvegbetétes vagy vonalmenti megfogású, illetve keret nélküli modellek számtalan lehetőséget nyújtanak az egyedi igények életrekeltéséhez.

A magas minőségű alumíniumból, nemzetközi sztenderdek szerint készülő BTS korlátok megfelelnek az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek, gyártásuk a legmodernebb technológiát alkalmazó gépeken történik.

Oszlopos üvegkorlátok

Az alumínium oszlopos üvegkorlátok esztétikus és modern megoldást nyújtanak és jól alkalmazhatók erkélyeken, teraszokon, lépcső mellett vagy éppen galérián. Anyaguknak köszönhetően tartósak, ugyanakkor kialakításuk lehetővé teszi a könnyű szerelhetőséget.

Oszlopos üvegkorlát
Oszlopos üvegkorlát
Vonalmenti üvegkorlát
Vonalmenti üvegkorlát

Vonalmenti megfogású üvegkorlátok

A modern, minimalista stílus egyik meghatározó kiegészítője az üvegkorlát, amely azon túl, hogy biztonságos támaszt nyújt, további pozitívumokkal is rendelkezik.

Pontmegfogásos üvegkorlátok

A pontmegfogásos üvegkorlát profilok alternatív megoldást kínálnak külső oldalfali rögzítés esetében. Szerelésük egyszerű a rögzítő kiegészítőknek köszönhetően és különlegesen helytakarékos megoldást nyújt, tágítja a térérzetet.

Pontmegfogásos üvegkorlát
Pontmegfogásos üvegkorlát

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Esztétikus és funkcionális tereket építünk