Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Nincs több ázott ügyfél – biztosítsa kocsibeállóval a nyugodt érkezést

A telephely és környezete kulcsfontosságú szerepet játszik egy vállalkozás megítélésében és az ügyfelek benyomásában. Sok tényező határozza meg azt a képet, amit egy vállalkozásról alkot a vásárló. A logó, a szlogen, a termékek minősége mellett a telephely vagy az üzlethelyiség is nagyban befolyásolja a vállalkozás imázsát. A minőséget és a profizmust már nem elég csupán a termékeken vagy szolgáltatásokon keresztül kifejezni. Minden, ami a céghez kapcsolódik, együttesen alakítja ki a céggel kapcsolatos érzéseket és benyomásokat, az ügyfelek céghez való hozzáállását.

Az autóbeálló elsődleges célja lehet a funkcionalitás, de lehet az exkluzív megjelenés is

Minden vállalkozás egyedi, így személyre szabott megoldást kell találnunk. Ha egy nagyobb üzletnél sok parkolóhelyet kell kialakítani, és a funkcionalitás a legfontosabb, akkor ezt kell előtérbe helyezni az autóbeálló kiválasztásakor. Ha a vállalat célközönsége egy szűkebb, tehetősebb réteg, akkor speciálisabb megoldásokat ajánlunk. Termékkínálatunkban megtalálhatóak hagyományos megjelenésű autóbeállók, amelyek ragasztott fából vagy acélból készültek, valamint modernebb, futurisztikusabb modellek is, amelyek egy sorba rendezett oszlopokkal rendelkeznek. Cégünk előre gyártott és egyedi tervezésű autóbeállókat is telepít, hiszen a helyszín és a megrendelő igényei is meghatározzák a megvalósítást.

Fontos, hogy ismerjük a célközönségünket és az ő szemszögükből gondolkodjunk

Például, ha egy anyuka az autóból kiszállva megázik a bemutatóterem előtt a gyermekével, az hatással lehet vásárlási döntésére és annak valószínűségére, hogy visszatér-e hozzánk. Az vásárlási élmény során számos olyan impulzus éri, ami befolyásolja őt, nem csak az üzletben, hanem már a parkolóban is.
Több tényező segítheti az Ön vállalkozását abban, hogy megkülönböztessék a versenytársaktól, például az, ha a vevők prémium ügyfélélményt kapnak, már a parkolóban. A vevő szempontjából jelentős különbség lehet abban, hogy valaki az autójába árnyékban száll be, vagy az esőtől védett autóból száll ki úgy, hogy kényelmesen ki tudja venni a babakocsit a csomagtartóból. Érdemes lehet végiggondolni, milyen igényei lehetnek a vevőiknek és hogyan tud a vállalkozás reagálni ezekre.

Ami mosolyt csal az alkalmazottak arcára

Egy vállalatnak dönthet úgy, hogy nem csak az ügyfeleire, hanem a dolgozóira is odafigyel. Egyre több vállalat ismeri fel, hogy a dolgozók elégedettsége és kényelme kulcsfontosságú a sikerhez. Az alkalmazottak képzése és fejlesztése jelentős erőforrást igényel, és a szakértelem, tapasztalatuk nélkülözhetetlen a cég számára. Ezért a dolgozók számára nyújtott kényelmi szolgáltatások, például a fedett parkoló lehetnek egyfajta juttatás a vállalat részéről. A dolgozók így az autójukat is nagyobb biztonságban tudhatják és a fedett parkoló egy magasabb kényelmi fokozatot is jelent majd számunkra.

A felsorolt előnyök mellett nem elhanyagolható, hogy az autóbeállók telepítése hozzájárulhat a telephely értékének növeléséhez, akár kisebb, akár nagyobb beruházásról van szó. Kérjen tőlünk árajánlatot, és fejlessze tovább telephelye környezetét. Az autóbeálló típusának kiválasztását egy tanácsadási folyamat előzi meg, amikor szakembereink javaslatokat tesznek a rendelkezésre álló terület optimális kihasználására és különböző konstrukciókat mutatnak be, így Ön a vállalkozására szabott ajánlat alapján dönthet.

Legfrissebb bejegyzéseink