Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Álmai kocsibeállója – 7 egyszerű lépésben

Lehet, hogy Ön is álmodozik egy gyönyörű kocsibeállóról, ami nemcsak autóját védi az időjárás viszontagságaitól, hanem stílusosan illeszkedik otthonához. Most eljött az ideje, hogy valóra váltsa ezt az álmot, és mi segítünk Önnek ebben 7 egyszerű lépésben.

1. Vizualizálja és rajzolja le

Először is, vegye elő a mobiltelefonját, és készítsen fényképeket azokról a területekről, ahol elképzeli a kocsibeállót. Ezután rajzolja le álmai kocsibeállóját. A rajz inkább vázlat, nem műalkotás a cél, hanem hogy szakembereinknek át tudja adni vízióját.

2. Szöveges leírás

Az elképzelt kocsibeállóhoz minden részletet meg kell terveznie. A rajz lehet egyszerű, és nyilakkal is jelezheti, mi hova kerüljön a kocsibeállón. Egy dokumentumban fogalmazza meg a pontos elképzeléseit (forma, beugrások, stílus, anyagok stb.). Gondoljon arra, hogyan használná a kocsibeállót, mekkora térre van szüksége, és hogyan illeszkedne környezetébe.

3. Válassza ki a megfelelő anyagokat

Milyen anyagokból képzeli el a kocsibeálló tartószerkezetét? Mennyire legyenek erősek a tartóoszlopok? Milyen színeket szeretne használni? Milyen legyen az aljzat? Milyen legyen a tető? Az sem baj, ha ezekre a kérdésekre nem tudja a választ, csapatunk örömmel tesz Önnek javaslatot.

4. Kapcsolatfelvétel – ingyenes konzultáció

Keressen minket, és egyeztessen időpontot ingyenes felmérésre. Itt találkozik először a szakembereinkkel, akik segítenek konkrét kérdésekkel és ötletekkel.

5. Felmérés és árajánlat

Miután átbeszélték elképzeléseit, mi elkészítjük az árajánlatot, így láthatja, mennyibe kerül majd az álomkocsibeállója. Ezután már csak a döntést meghozatala vár Önre, hogy megbízik cégünk szakértelmében és tapasztalatában és megrendeli álmai kocsibeállóját.

6. Tervezés

Miután elfogadta az árajánlatot, nekikezdünk a tervezési folyamatnak. Ebben a szakaszban további egyeztetések folynak, és közösen kidolgozzuk az elképzeléseit, részletesen.

7. Kivitelezés és átadás

Végül eljutunk a kivitelezési folyamathoz. Szakértő csapatunk gondoskodik róla, hogy a kocsibeálló pontosan úgy legyen elkészítve, ahogy elképzelte. Az eredmény egy gyönyörű és funkcionális kocsibeálló, ami nemcsak védi autóját, de díszíti otthonát is.

Most, hogy már tudja, hogyan érheti el kocsibeállója megvalósítását 7 egyszerű lépésben, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kezdjük el a projektet. Bízzon bennünk, segítünk az álma megvalósításában, és értéket teremtünk a lakókörnyezetében.

Legfrissebb bejegyzéseink