Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Teraszfedések fajtái

Az egyedi teraszfedések számos különböző típussal és stílussal rendelkezhetnek. Itt van néhány közülük:

1. Nyitott pergola

Ez egy szerkezet, amely árnyékot nyújt a teraszon, de a teteje nyitott marad, lehetővé téve a természetes fény és a levegő áramlását. Az előnye, hogy kellemes árnyékot biztosít a teraszon, miközben megőrzi a nyitott és légies kialakítást.

2. Árnyékoló vászon

Ez a típusú teraszfedés egy hordozható vagy állítható szerkezet, amelyet feszített vászon alkot. Az árnyékoló vászon lehetővé teszi az árnyék beállítását az adott időjárási körülményekhez igazítva. Előnye, hogy rugalmas és könnyen állítható az árnyékolási igényekhez.

3. Napellenző

A napellenző egy hengerelt vagy összecsukható szerkezet, amely árnyékot nyújt a teraszon. Ez a típusú teraszfedés könnyen kinyitható és becsukható, így rugalmasan alkalmazkodik az időjárási körülményekhez. Az előnye, hogy könnyen kezelhető és állítható az árnyékolás mértékéhez.

4. Zárt teraszfedés

Ez a típusú fedés állandó szerkezet, amely zárt tetővel rendelkezik, például üveg vagy polikarbonát panelekkel. A zárt teraszfedés teljes védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, mint például az eső vagy a hó. Az előnye, hogy kényelmet és védelmet biztosít, valamint a teraszt egész évben használhatóvá teszi.

5. Bioklimatikus teraszfedés

Ez a modern és innovatív teraszfedés típus a napenergia hatékony kihasználására épül. Általában állítható lamellákból vagy redőnyökből áll, amelyek lehetővé teszik a fény- és hőmérséklet-szabályozást. Az előnye, hogy lehetővé teszi a terasz optimális klímájának fenntartását és az energiatakarékos működést.

Fontos megjegyezni, hogy az egyedi teraszfedések előnyei és tulajdonságai függhetnek a specifikus kivitelezéstől és anyaghasználattól. Minden típusnak megvannak a maga előnyei és stílusjegyei, amelyek segítenek kialakítani a kívánt teraszélményt és védelmet.

Legfrissebb bejegyzéseink