Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Négy évszakos teraszfedés eltolható üvegfalakkal és árnyékolókkal

Referencia típusa:

Teraszfedés

Legfrissebb munkáink

Alumínium egyedi teraszfedés, eltolható üvegfal, motoros árnyékoló 01
Alumínium szerkezetű tetszőlegesen nyitható-zárható terasz eltolható üvegfalakkal egyedi tervek alapján,...
ragasztott fa egyedi deluxe-autóbeálló hajópadló és zsindely fedéssel 01
A természetes anyagok kedvelőinek legideálisabb választás a ragasztott fa szerkezettel...
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_12
Ragasztott fa kocsibeálló aranytölgy hatású szendvicspanel fronttal és Hörmann garázskapuval
ragasztott fa terasz polikarbonát tetővel egyedi korláttal Deluxe_Building_4
Egyedi teraszfedésünk korláttal és víztiszta polikarbonáttal készült, amely harmonizál a...
ragasztott_fa_kocsibeallo_polikarbonat_fedessel_Deluxe_Building_9
Egyedi kocsibeálló, dupla állásos, amely ragasztott fa szerkezettel készült.
ragasztott_fa_kocsibeallo_szendvicspanel_fedes_Deluxe_Building6
Modern megjelenésű kocsibeálló két autó részére.
Alumínium egyedi teraszfedés, eltolható üvegfal, motoros árnyékoló

Műszaki adatok

Szerkezet

Egyedi gyártású alumínium szerkezet

Felületkezelés

antracit porszórás

Oldalzárás

10mm vastag spanyol gyártású eltolható üvegfal

Vízelvezetés

négyzetes csatornával

Árnyékolás

nap-szél érzékelővel ellátott motoros tető- és oldalárnyékoló

Világítás

led csíkok

Alumínium egyedi teraszfedés, eltolható üvegfal, motoros árnyékoló 01

Alumínium szerkezet antracit porszórással és víztiszta polikarbonát fedéssel

A képeken látható egyedi tervezésű négy évszakos teraszfedés azok számára nyújt megoldást, akik minden évszakban szeretnék kihasználni a terasz nyújtotta lehetőségeket pihenésre, kikapcsolódásra és szeretnének egy kicsit közelebb lenni a kerthez is. A meglévő terasz méreteihez igazított egyedi tervek alapján készítettük el a teraszfedést,  az alumínium szerkezetet antracit porszórással, és a fedéshez víztiszta polikarbonátot választottunk, hogy a természetes fényt továbbra is beengedjük a teraszra. A vízelvezetéshez a szerkezettel harmonizáló stílusú és színű négyzetes csatornát terveztünk, ezzel a kialakítással a kerttel és a házzal harmonizáló megoldást építettünk meg.

Spanyol gyártmányú edzett üvegfallal zárható terasz

A terasz oldalról szabadon nyitható-zárható a 10 mm-es spanyol gyártmányú edzett üvegfalakkal, amelyeket egy alumínium profilrendszerben, süllyesztett sínben helyeztünk el. A terasz ezzel a megoldással mindhárom oldalról könnyedén és szabadon nyitható, biztosítva ezzel a levegő áramlását, vagy akár a védekezést a szél és eső ellen. Az üvegfalak lehetővé teszik, hogy bármikor élvezhesse a szabad tér érzését, miközben védve van az időjárás viszontagságaitól.

Motoros tető-és oldalárnyékoló, automata nap-szél érzékelővel

A víztiszta polikarbonát fedés és az üvegfalas oldalzárás erősebb napsütés esetén túlmelegíthetik a teraszt, ezért egy nap-szél érzékelővel ellátott motoros tető- és oldalárnyékoló megoldást terveztünk a terasz kiegészítéseként. A telepített rendszer automatikusan érzékeli, ha az árnyékolandó felületet elérik a nap sugarai, és automatikusan elindítja az árnyékolót. Ugyanez a rendszer viszont érzékeli, ha az előre megadott érték feletti a szélerősség, így automatikusan visszahúzza az árnyékolókat. Az árnyékoló rendszer természetesen távirányítóval is kezelhető, így saját igényeinkre szabhatjuk, melyik árnyékoló, mennyire legyen leengedve.

Az automatizált árnyékolórendszer kényelmes és praktikus megoldást kínál a terasz használóinak. Az érzékelők folyamatosan figyelik a környezeti viszonyokat, így mindig optimális árnyékolást biztosítanak. Az automatikus működés mellett kézi vezérlés is rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes kontrollt gyakoroljanak a rendszer felett. Ezáltal mindenki saját igényei szerint alakíthatja a terasz klímáját és fényviszonyait, anélkül, hogy aggódnia kellene az időjárás váratlan változásai miatt.

Négy évszakos teraszfedés

A teraszfedés kialakítása nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó. Az antracit színű alumínium szerkezet modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terasznak, miközben tökéletesen illeszkedik a ház és a kert stílusához. Az üvegfalak és a polikarbonát tető további eleganciát és modernitást sugároznak, miközben maximális fényáteresztést biztosítanak. A terasz így mindig világos és barátságos marad, függetlenül attól, hogy milyen az időjárás odakint.

Az egyedi tervezésű teraszfedésünk letisztult és modern hatású, kihasználva az automatizmus nyújtotta előnyöket. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a terasz bármely évszakban kényelmesen használható. Nyáron hűvös árnyékot biztosít, míg télen védelmet nyújt a hideg ellen, így a terasz valóban négy évszakos használatot tesz lehetővé. Ez a rugalmasság különösen értékes, ha szeretné egész évben élvezni a szabadban töltött időt anélkül, hogy az időjárás befolyásolná terveit.

Tartós és időtálló, egyedileg tervezett teraszfedés

A telepített rendszer egyszerűen kezelhető, és minimális karbantartást igényel. Az alumínium szerkezet tartós és időjárásálló, így hosszú távon biztosítja a terasz védelmét és komfortját. Az edzett üvegfalak szintén rendkívül tartósak, ellenállnak az ütéseknek és a hőmérséklet-ingadozásnak, így bármilyen időjárási körülmények között megbízható védelmet nyújtanak. Ez a tartósság és megbízhatóság azt jelenti, hogy a teraszfedés hosszú éveken át szolgálja majd Önt és családját, minden évszakban maximális kényelmet és biztonságot nyújtva.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a munkánk, és szeretne egyeztetni velünk az Ön számára elérhető lehetőségekről, megoldásokról, lépjen velünk kapcsolatba! Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtervezni és megvalósítani az Ön igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb teraszfedést. Keresse bizalommal csapatunkat, és fedezze fel, hogyan tehetjük kényelmesebbé és élvezetesebbé a teraszát az év minden napján!