Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Ragasztott fa terasz polikarbonát tetővel és korláttal

Referencia típusa:

Teraszfedés

Legfrissebb munkáink

ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_12
Ragasztott fa kocsibeálló aranytölgy hatású szendvicspanel fronttal és Hörmann garázskapuval
ragasztott fa terasz polikarbonát tetővel egyedi korláttal Deluxe_Building_4
Egyedi teraszfedésünk korláttal és víztiszta polikarbonáttal készült, amely harmonizál a...
ragasztott_fa_kocsibeallo_polikarbonat_fedessel_Deluxe_Building_9
Egyedi kocsibeálló, dupla állásos, amely ragasztott fa szerkezettel készült.
ragasztott_fa_kocsibeallo_szendvicspanel_fedes_Deluxe_Building6
Modern megjelenésű kocsibeálló két autó részére.
Ximax_Linea_aluminium_kocsibeallo_Deluxe_Building_2
A XIMAX Linea típusú kocsibeállók magukon hordozzák a modern dizájn...
aluminium_kocsibeallo_polikarbonat_fedes_LED_csikok_Deluxe_Building5
Alumínium szerkezetű kocsibeálló, füstszínű polikarbonát fedéssel, LED világítás csíkokkal.

A terasz építése előtt a legfontosabb lépés a megfelelő tereprendezés és az alapok biztosítása. Tapasztalt kőműveseink alaposan előkészítették a területet. Az alapozás során különös figyelmet fordítunk a stabilitásra, hogy a terasz hosszú évekig biztonságos és tartós maradjon. 

A teraszfedéshez ragasztott fa alapanyagot választottunk, amely nemcsak erős és tartós, hanem esztétikus is. A fa természetes szépségét lazúros festéssel emeltük ki, amely megőrzi az anyag eredeti textúráját, miközben védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. A lazúr hosszú élettartamot biztosít, minimális karbantartás mellett. A lazúros festés emellett kiemeli a fa természetes erezetét és melegségét, harmonikusan illeszkedve a környezetéhez, és egyedi, elegáns megjelenést kölcsönöz a terasznak. 

Az időjárás elleni védelem és a természetes fény beáramlásának érdekében víztiszta polikarbonát fedést alkalmaztunk. Ez az anyag rendkívül tartós és ellenáll az UV-sugárzásnak, így hosszú távon is megőrzi átlátszóságát. A polikarbonát fedés lehetővé teszi, hogy esős időben is élvezhesse a teraszát anélkül, hogy lemondana a napfényről és a világosságról. Ez a kombináció ideális megoldás azoknak, akik szeretnék kihasználni a természetes fényt, miközben védve vannak az esőtől. A biztonság és a design egyaránt fontos szerepet játszottak az egyedi korlát kialakításánál.

Az egyedi korlát nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem biztonságos is, köszönhetően a masszív szerkezetnek. Az apró részletek teszik különlegessé: egy kis ajtót is beépítettünk, amely praktikus hozzáférést biztosít a terasz másik részéhez.

A terasz funkcionális és esztétikai elemeinek tökéletes összhangját a Galeco íves csatornarendszer teszi teljessé. Csokibarna színével elegáns megjelenést biztosít, miközben hatékonyan vezeti el az esővizet a tetőről. Az íves kialakítás nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem növeli a csatorna hatékonyságát is, biztosítva, hogy a terasz mindig száraz és kényelmes maradjon.

A terasz építése során minden részletre odafigyeltünk, hogy egy olyan teret hozzunk létre, amely egyszerre funkcionális, tartós és gyönyörű. A tereprendezéstől kezdve a kőműves munkákon át a fa teraszfedésig és az egyedi korlát kialakításáig minden elem gondosan megtervezett és kivitelezett.