Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Dupla kocsibeálló ragasztott fa szerkezettel garázskapuval

Referencia típusa:

Kocsibeálló

Legfrissebb munkáink

ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_12
Ragasztott fa kocsibeálló aranytölgy hatású szendvicspanel fronttal és Hörmann garázskapuval
ragasztott fa terasz polikarbonát tetővel egyedi korláttal Deluxe_Building_4
Egyedi teraszfedésünk korláttal és víztiszta polikarbonáttal készült, amely harmonizál a...
ragasztott_fa_kocsibeallo_polikarbonat_fedessel_Deluxe_Building_9
Egyedi kocsibeálló, dupla állásos, amely ragasztott fa szerkezettel készült.
ragasztott_fa_kocsibeallo_szendvicspanel_fedes_Deluxe_Building6
Modern megjelenésű kocsibeálló két autó részére.
Ximax_Linea_aluminium_kocsibeallo_Deluxe_Building_2
A XIMAX Linea típusú kocsibeállók magukon hordozzák a modern dizájn...
aluminium_kocsibeallo_polikarbonat_fedes_LED_csikok_Deluxe_Building5
Alumínium szerkezetű kocsibeálló, füstszínű polikarbonát fedéssel, LED világítás csíkokkal.

Dupla beálló tereprendezéssel és térkövezéssel

Legújabb projektünk során egy dupla kocsibeállót építettünk, melynek első lépése a gondos tereprendezés volt. A területet alaposan előkészítettük, egyenletes alapot biztosítottunk. A térkövezéssel egy tartós és esztétikus felületet hoztunk létre, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és kényelmes áthaladást biztosít.

Ragasztott fa szerkezet, lazúros festéssel

A kocsibeálló szerkezetét ragasztott fából készítettük, amelyet lazúros festéssel kezeltünk. Ez a módszer nemcsak a fa természetes szépségét emeli ki, hanem védelmet is nyújt a környezeti hatásokkal szemben. A lazúros festés harmonizál a környezeti fa elemekkel, így a kocsibeálló tökéletesen illeszkedik a környezetébe, természetes és elegáns megjelenést kölcsönözve neki.

Füstszínű polikarbonát fedés

A kocsibeálló fedéséhez füst színű polikarbonátot választottunk, amely elegáns és modern megjelenést biztosít. Ez az anyag rendkívül tartós és UV-álló, így hosszú távon is megőrzi szépségét és funkcionalitását. A füst színű fedés kellemes árnyékot ad, miközben védelmet nyújt az autóknak az időjárás viszontagságai ellen.

Galeco íves csatorna csokibarna színben

Az esővíz elvezetését a Galeco íves csatornarendszer biztosítja, amely csokibarna színével elegáns kiegészítője a kocsibeállónak. Az íves kialakítás nemcsak esztétikus, hanem hatékonyan vezeti el a vizet, így a kocsibeálló területe mindig száraz és biztonságos marad.

Oldalzárás lécezéssel

A kocsibeálló oldalait lécezéssel zártuk le, amely további védelmet nyújt az időjárás ellen, miközben megőrzi a szerkezet nyitott és szellős jellegét. A lécezés modern és letisztult megjelenést kölcsönöz, amely jól illeszkedik a kocsibeálló többi eleméhez.

Homlokzaton aranytölgy hatású szendvicsfalpanel borítással

A kocsibeálló homlokzatát aranytölgy hatású szendvicsfalpanel borítással láttuk el, amely elegáns és tartós megoldás. Ez az anyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és esztétikus megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a Hörmann garázskapuhoz.

Hörmann dupla garázskapu

A kocsibeálló befejező eleme a Hörmann dupla garázskapu, amely megbízható és könnyen kezelhető. Ez a kapu biztonságos és kényelmes hozzáférést biztosít, miközben esztétikai szempontból is hozzáad a kocsibeálló eleganciájához, egyszerű kezelését pedig egy távirányító biztosítja.

A kocsibeálló építése során minden részletre odafigyeltünk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, amely egyszerre funkcionális, tartós és esztétikus. A gondos tereprendezéstől és térkövezéstől kezdve a ragasztott fa szerkezeten át a füst színű polikarbonát fedésig és az aranytölgy hatású szendvicsfalpanel borításig minden elem gondosan megtervezett és kivitelezett. A Hörmann dupla garázskapuval kiegészítve a kocsibeálló minden igényt kielégít.

Ha kérdése van, vagy szeretne árajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal!