Szigetelt télikert: A négy évszak varázsa a kertben

Referencia típusa:

Teraszfedés

Legfrissebb munkáink

Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 01
Szigetelt télikert - négy évszakos terasz megoldásunk. Élvezze a természet...
Egyedi design elemekkel tervezett autóbeálló, dupla kocsibeálló vas szerkezettel, Deluxe Building-01
Egyedi design elemekkel tervezett autóbeálló, dupla méretben, szinteltolásos tetővel, vas...
Alumínium egyedi teraszfedés, eltolható üvegfal, motoros árnyékoló 01
Alumínium szerkezetű tetszőlegesen nyitható-zárható terasz eltolható üvegfalakkal egyedi tervek alapján,...
ragasztott fa egyedi deluxe-autóbeálló hajópadló és zsindely fedéssel 01
A természetes anyagok kedvelőinek legideálisabb választás a ragasztott fa szerkezettel...
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_12
Ragasztott fa kocsibeálló aranytölgy hatású szendvicspanel fronttal és Hörmann garázskapuval
ragasztott fa terasz polikarbonát tetővel egyedi korláttal Deluxe_Building_4
Egyedi teraszfedésünk korláttal és víztiszta polikarbonáttal készült, amely harmonizál a...
Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 01

Műszaki adatok

Szerkezet

Egyedi gyártású ragasztott fa szerkezet

Felületkezelés

vékony lazúr réteg

Oldalzárás

3 rétegű szigetelt nyílászárók

Vízelvezetés

félköríves csatornával

Kiegészítők

fix és eltolható szúnyoghálók

A modern építészet egyik legizgalmasabb megoldása a szigetelt télikert építése, amely tökéletesen ötvözi a természet közelségét és a ház kényelmét. A télikert nem csupán egy extra helyiség, hanem egy olyan tér, ahol a család élvezheti a kert szépségét, bármely évszakban. A szakértői csapatunk által tervezett és kivitelezett szigetelt télikert nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem energiatakarékos és funkcionális megoldást is biztosít az otthon számára.

Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 03

Miért válasszunk szigetelt télikertet?

A szigetelt télikert kiváló megoldást nyújt a külső és belső tér harmonikus összekapcsolására. Ezen terek segítségével az otthonunk hőmérséklete optimálisan szabályozható, mivel a modern nyílászárók és szigetelési technológiák garantálják, hogy a télikert használata során a fűtési költségek minimálisra csökkenjenek. A jól megtervezett és kivitelezett szigetelt télikert hozzájárul a fenntartható építkezéshez, csökkenti az energiafogyasztást, és természetes fényt enged be az otthonba, ezáltal javítva a lakás komfortérzetét.

A télikert ideális hely lehet pihenésre, étkezésre vagy akár egy kis otthoni irodaként való használatra is. A tervezés és építés során mindent megtettünk annak érdekében, hogy a végső eredmény harmonizáljon a ház többi részével, figyelembe véve a család igényeit és az egyedi térbeli adottságokat.

Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 02

A szigetelt télikert szerkezete: ragasztott fa és szigetelt nyílászárók

A szigetelt télikert alapja egy stabil, rétegragasztott fa szerkezet, amely nemcsak tartósságot biztosít, hanem természetes megjelenést is kölcsönöz a térnek. A nyílászárók szigetelése kulcsszerepet játszik a télikert hőmérsékletének stabilan tartásában. A háromrétegű üvegezésű ablakok és ajtók kiváló hőszigetelő képességgel bírnak, megakadályozva a hőveszteséget. Az átellenes oldalon bukó-nyíló ablakok és egy elhúzható ajtó kerül beépítésre, amely lehetővé teszi a friss levegő beáramlását anélkül, hogy a belső hőmérséklet jelentősen csökkenne.

Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 09

Tetőmegoldások és vízelvezetés

A télikert tetője szintén fontos része a szigetelésnek és a vízelvezetésnek. A zsindelyfedés biztosítja a vízszigetelést és a tartósságot, míg az alátétlemezek növelik a tető élettartamát. A szakértői csapatunk különös figyelmet fordít a részletekre, hogy a tetőszerkezet ne csak esztétikus, hanem funkcionális is legyen. A vízelvezetést félköríves csatornákkal oldottuk meg, amely illeszkedik a meglévő esővíz-elvezető rendszerhez. Ez a megoldás biztosítja, hogy a tetőről lefolyó csapadék víz gyorsan és hatékonyan távozzon, elkerülve ezzel a vízgyűjtést és a szerkezet károsodását.

Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 10

Szúnyogháló: Kényelem és védelem

A télikert használata során elengedhetetlen a kényelmes és zavaró tényezőktől mentes környezet megteremtése. A fix szúnyoghálók az ablakoknál folyamatos védelmet nyújtanak a rovarok ellen, míg a bejárati ajtónál elhúzható pliszé szúnyogháló található, amely használaton kívül könnyen elrejthető. Ez a megoldás nemcsak kényelmet biztosít a nyári hónapokban, hanem megakadályozza a kellemetlen rovarok bejutását is. Ezen felül a szellőztetés is egyszerű és hatékony, így a télikert bármikor kellemes, friss levegőt biztosít.

Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 06

A szigetelt télikert előnyei

A szigetelt télikert számos előnnyel jár, amelyek közül az alábbiakat emelhetjük ki:

  1. Energiahatékonyság: A jól szigetelt télikert csökkenti a fűtési költségeket, mivel minimalizálja a hőveszteséget.
  2. Kényelmes élettér: A télikert használható pihenésre, étkezésre vagy munkára, így egy igazán multifunkcionális tér jön létre.
  3. Természetes fény: A nagy üvegfelületek révén a télikert tele van természetes fénnyel, ami javítja a hangulatot és az egészségünket.
  4. Kapcsolat a természettel: A télikert lehetőséget biztosít arra, hogy a kert szépségét egész évben élvezhessük, anélkül, hogy az időjárás megzavarná a pihenésünket.

Szigetelt télikert, fa szerkezetű szigetelt nyílászárókkal épített teraszfedés, Deluxe Building 14

Télikertet szeretne terveztetni és építtetni?

A szigetelt télikert megépítése során a megfelelő tervezés és kivitelezés kulcsfontosságú. A Deluxe Building szakértői csapata az építés minden lépésénél figyel a részletekre, a minőségre és az ügyfél igényeire. A tapasztalatunk és a szakértelmünk garantálja, hogy az elkészült télikert nemcsak szép, hanem tartós és funkcionális is lesz.

Ha Ön is szeretne egy olyan szigetelt télikertet, amely minden évszakban élvezhető, lépjen kapcsolatba velünk! Segítünk megvalósítani az elképzeléseit, hogy otthona egy újabb dimenzióval gazdagodjon. A referenciáinkat is megtekintheti honlapunkon, ahol számos sikeres projektünket bemutatjuk.