Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Napelemes kocsibeálló

Referencia típusa:

Kocsibeálló

Legfrissebb munkáink

Alumínium egyedi teraszfedés, eltolható üvegfal, motoros árnyékoló 01
Alumínium szerkezetű tetszőlegesen nyitható-zárható terasz eltolható üvegfalakkal egyedi tervek alapján,...
ragasztott fa egyedi deluxe-autóbeálló hajópadló és zsindely fedéssel 01
A természetes anyagok kedvelőinek legideálisabb választás a ragasztott fa szerkezettel...
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_12
Ragasztott fa kocsibeálló aranytölgy hatású szendvicspanel fronttal és Hörmann garázskapuval
ragasztott fa terasz polikarbonát tetővel egyedi korláttal Deluxe_Building_4
Egyedi teraszfedésünk korláttal és víztiszta polikarbonáttal készült, amely harmonizál a...
ragasztott_fa_kocsibeallo_polikarbonat_fedessel_Deluxe_Building_9
Egyedi kocsibeálló, dupla állásos, amely ragasztott fa szerkezettel készült.
ragasztott_fa_kocsibeallo_szendvicspanel_fedes_Deluxe_Building6
Modern megjelenésű kocsibeálló két autó részére.

A vas tartószerkezettel készült, napelemes kocsibeállónk tervezésekor fontos szempont volt, hogy a funkcionalitáson túl esztétikus is legyen. Ez a kocsibeálló ideális választás azok számára, akik modern, letisztult megjelenésű és egyben praktikus megoldásokat keresnek.

Technikai paraméterek

  • Szerkezet: horganyzott vas zártszelvények, porszórt felületkezeléssel
  • Fedés: standard napelem modulokkal
  • Vízelvezetés: minimalista stílusú, négyzetes csatorna rendszerrel

Kiemelt jellemzők

  • Esztétikai megjelenés: A vas szerkezet és a napelemes fedés kombinációja modern, letisztult megjelenést kölcsönöz az építménynek.
  • Funkcionalitás: A kocsibeálló nemcsak védelmet nyújt az autóknak az időjárás viszontagságai ellen, hanem a napelemes rendszernek köszönhetően fenntartható energiaforrást is biztosít

Bővebb ismertetés

A modern otthonok számára tervezett kocsibeállóink egyik fő jellemzője a kiváló esztétikai megjelenés. A vas tartószerkezet elegáns és időtálló megjelenést biztosít, amely jól illeszkedik bármilyen kortárs építészeti stílushoz. A vas szerkezetet úgy alakítottuk ki, hogy minimalista, de mégis robusztus legyen, ezáltal hosszú távon ellenáll a különféle környezeti hatásoknak. A fekete vagy antracit színű bevonat pedig tovább növeli az esztétikai értékét, miközben extra védelmet nyújt a korrózióval szemben.

A fedéshez használt napelemes rendszer nemcsak környezetbarát megoldás, hanem hozzájárul a háztartás energiahatékonyságának növeléséhez is. A napelemek a nap energiáját felhasználva áramot termelnek, amit akár a ház energiaellátására, akár elektromos autók töltésére is felhasználhatunk. Ez a megoldás hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményezhet, és csökkenti a háztartás ökológiai lábnyomát. A napelemes fedés ráadásul modern megjelenést kölcsönöz a kocsibeállónak, ami egyedi és futurisztikus hatást kelt.

A funkcionalitás mellett a kényelem is fontos szerepet kapott a tervezés során. A kocsibeálló úgy lett kialakítva, hogy könnyen megközelíthető legyen, és megfelelő védelmet nyújtson az autóknak az időjárás viszontagságaival szemben. Az erős napfénytől, az esőtől és a hótól egyaránt óvja a járműveket, így hosszú távon megőrizve azok állapotát és értékét.

Az esztétikai és funkcionális jellemzők kombinációja teszi igazán különlegessé ezt a kocsibeállót. A vas szerkezet stabilitása és tartóssága biztosítja, hogy az építmény hosszú élettartamú legyen, míg a napelemes fedés innovatív és környezetbarát megoldást kínál. Ezzel a kocsibeállóval nemcsak praktikus és biztonságos parkolóhelyet kapunk, hanem egy olyan modern építészeti elemet is, amely hozzájárul az otthon összképéhez.

Ez a napelemes kocsibeálló tehát ideális választás minden olyan háztulajdonos számára, aki értékeli a modern dizájnt és a fenntartható megoldásokat. A vas és napelem kombinációja nemcsak a járművek védelmét szolgálja, hanem az otthon energiahatékonyságát is növeli. Az esztétikus megjelenés és a praktikus funkciók harmóniája teszi ezt a kocsibeállót különlegessé, tökéletesen illeszkedve a modern otthonok környezetébe.