Ötlettől a megvalósításig

Szakértői csapatunk az ötlettől a megvalósításig kíséri Önt a projekt menete során, hogy az általunk kivitelezett autóbeálló minden igényt kielégítő és időtálló legyen.

Honlapunkon referenciamunkáink széles palettáját tekintheti meg egyedi tervezésű és előregyártott autóbeállókról. Egészen speciális igényeket is igyekszünk megvalósítani. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kísérjük végig az Ön projektjét az ajánlatkéréstől a befejezésig.

ragasztott fa szerkezetű kocsibeálló
ajánlatkérés
Amennyiben egyedi vagy előregyártott autóbeállót szeretne, kérjen árajánlatot az "Ajánlatkérés" gombra kattintva, és töltse ki az űrlapot. Ha még nem biztos a döntésében, jelezheti a kapcsolati űrlapon keresztül, szakértői csapatunk az Ön rendelkezésére áll.

Egyedi igényeket, terveket, ötleteket is nagyon szívesen megvalósítunk, és nyitottak vagyunk az együtt gondolkodásra is.
Előzetes ajánlat
Az ajánlatkérő űrlapban megadott adatok alapján, kollégáink igyekeznek 2-5 napon belül elküldeni Önnek az előzetes ajánlatot.

Amennyiben ajánlatunk szimpatikus Önnek, úgy ezt egy válasz emailben, vagy telefonon tudja jelezni felénk. Az árak végleges egyeztetése a helyszíni felmérés alkalmával, szakértő kollégánkkal közösen történik.
2
Helyszíni felmérés, személyes találkozó
A sikeres együttműködés érdekében elengedhetetlen a helyszíni felmérés és a személyes konzultáció. Állandó szakértő csapatunk precízen leméri a szükséges paramétereket, minden apró részletre odafigyelve és az egyedi kéréseket is figyelembe véve. Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb megoldást biztosítsuk, mindkét fél teljes elégedettségére.
3
Igények pontosítása, tervek és költségvetés véglegesítése
A helyszíni felmérés után tervezői csapatunk részletesen kidolgozza a végleges terveket. A folyamat során állandó kapcsolatban állunk Önnel, hogy minden kérdést tisztázzunk. Célunk, hogy időtálló, magas színvonalú megoldást biztosítsunk, legyen szó egyedi tervezésű vagy előre gyártott építményről.
4
Szerződéskötés, projekt indítás
Amint minden fél számára megfelelő terv és költségvetés született, megtörténik a szerződéskötés, és megkezdődik a projekt kivitelezése.
5
Előkészítés
A jóváhagyott tervek alapján szakértőink gondos előkészítést végeznek, hogy a kivitelezés zökkenőmentes legyen. A helyszíni munkálatok megkezdése előtt minden szükséges anyag és eszköz előkészítésre kerül.
6
Helyszíni építés
Előre egyeztetett időpontban kivitelezőink a helyszínen megkezdik a telepítést, pontosan a tervek szerint, minden részletre ügyelve. Ha váratlan kihívások adódnak, csapatunk szakértelme biztosítja, hogy mindig a legjobb megoldás szülessen és erről Önt is folyamatosan tájékoztatjuk.
7
Egyeztetés, átadás
Az építkezés végén közösen áttekintjük a munkát, és ha szükséges, apróbb módosításokat végzünk. Csak akkor tekintjük a projektet befejezettnek, ha mindkét fél maximálisan elégedett.
8
Projekt adminisztratív zárása
A projekt záró lépése a szükséges adminisztratív feladatok elvégzése, amelyekkel érvénybe lépnek a garanciális feltételek is. Igény esetén későbbi karbantartási feladatokat is vállalunk, hogy hosszú távon is garantáljuk a minőséget.
9