Stresszmentesítő előtető – nyugodtan keresgélheti a kulcscsomóját

Zuhog az eső és a bevásárlás szatyrai is áznak a kezemben. Tudom, hogy melyik zsebbe tettem a kulcsot, de az még sincs ott. Közben megcsörren a telefon, lehet hogy sürgős, hátha valamelyik gyerekkel kapcsolatban hívnak. Végre valahára… Megtaláltam a kulcscsomót a táskában, ahogy kiveszem, a szatyrokkal a kezemben egyensúlyozva sikerül mégis valahogy elejteni. Nem is tudom, hogy vegyem fel a földről, mind a két kezem teli van, a szatyrokat nem akarom összesározni, és az esernyőt is fogom a kezemben. Hirtelen felmegy bennem a pumpa, mindjárt felrobbanok, most komolyan, mi jöhet még?

Lehet, hogy már Ön is járt ebben a cipőben (és remélhetőleg nem egy drága bőr lábbeliben, hanem gumicsizmában). Elég egyszer átélni ezt a helyzetet, hogy az ember rájöjjön, az előtető megmentheti a péntek estéjét és a család hétvégéje jól indulhat.

Előtető – és nem ázik meg többet a bejáratban állva

Egy előtető árnyékot és védelmet nyújt az esőtől, hótól vagy napsugaraktól, így mindig szárazon és kényelmesen léphet ki az otthonából vagy érkezhet haza. A gyerekeket is könnyebb a lakásba terelni, ha nem szorít minket az idő. A csomagokat, esernyőt is leteheti a földre és így a kezeit felszabadítva könnyebb a bejutás a lakásába. Télen megakadályozhatja, hogy a hó és jég a bejárati ajtó körül felhalmozódjon, ami szigetelési problémákat okozhat. A csapadékvíz elvezetése pedig segít megelőzni a talaj környékének elázását és károsodását.

Tisztább, biztonságosabb

Az előtető védelmet nyújthat a bejárati ajtóhoz vezető lépcsőn vagy járdán csúszás és jégképződés ellen. Emellett, mivel a bejárat nem lesz koszos, ezért a házba is tisztább cipővel tud majd belépni. A bejárat előtti lábtörlő sem lesz annyira koszos, és ha van kutya is a háznál, ő kifejezetten hálás lesz, hogy a bejárat elől őrizheti a házat. Az előtető hozzájárul a bejárat környezetének és a bejárati ajtó szerkezetének hosszabb élettartamához.

Az előtető emellett (esztétikai) értéket is ad otthonához

A megfelelően tervezett és kivitelezett előtető stílusos és elegáns kiegészítője lehet az épületnek. Az előtetők különböző stílusokban és anyagokból készülhetnek, ami lehetőséget nyújt az otthona küllemének fejlesztésére és személyre szabására. Különböző anyagok és kialakítások közül választhat, hogy az előtető harmonizáljon otthona stílusával. Az előtető emellett növelheti az ingatlan értékét, mivel funkcióval és esztétikummal gazdagítja azt. Tehát egy előtető hosszú távon is befektetés lehet, amely megtérül a kényelem és a védelem szempontjából is.

Kiegészíti a ház megjelenését

Egy előtető nem csak a bejárati ajtót védi az időjárás viszontagságaitól, hanem növeli a biztonságot, szebbé varázsolja a bejáratát és hosszú távú beruházás is lehet. Ha fontolóra veszi az előtető telepítését otthona bejárati ajtaja fölé, akkor élvezheti a stressmentesítő előnyöket és nyugodtan keresheti a kulcscsomóját bármilyen időjárási körülmények között. Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel, hogy személyre szabott megoldást találjunk Önnek.

Legfrissebb bejegyzéseink