Miért a Deluxe Buildinget válassza?

A Deluxe Building Kft. csapata elsősorban magánszemélyeknek épít könnyűszerkezetes építményeiket. Fő profilunkba tartoznak a kocsibeállók, teraszfedések és wellness házak építése. Munkatársaink folyamatos képzésével és csapatunk építésével munkánkat nem csupán a fizikai megvalósításra összpontosítjuk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálására is.

Az építkezés művészet

A Deluxe Building Kft. alapvető célja, hogy értéket teremtsen az ügyfeleknek. Az általunk létrehozott építmények nem csupán tartósak és esztétikusak, hanem hosszú távú befektetésként is szolgálnak. Az ügyfeleink igényeire építve olyan építészeti megoldásokra törekszünk, amelyek örömet szereznek a megrendelőinknek, emellett növelik az ingatlan értékét is. Nap mint nap arra törekszünk, hogy jobbá váljunk. Fejlesztjük képességeinket, eszközeinket és gépparkunkat. Számunkra a környezettudatosság és vállalatunk zöldítése is fontos; járműparkunkat modernizáljuk, és az ökológiai szempontokat is figyelembe vesszük az alapanyagválasztás során. Az építmények szerkezetének kialakításában például előszeretettel használunk ragasztott fát is, mivel a fa megújuló erőforrás és sokan vágynak a természetességre. Termékpalettánkon megtalálhatóan az előre gyártott kocsibeállóktól kezdve az egyedi kivitelezésű építmények is.

Hosszútávú elkötelezettség

Célunk az, hogy minden projekt során az összes résztvevő, beleértve az ügyfeleket és saját csapatunkat is, elégedett legyen az eredménnyel és az együttműködés minőségével. A Deluxe Building Kft. munkáit hosszú távra tervezzük és építjük. Garanciát vállalunk építményeinkre (típustól függően 5-10 évig), és rendszeresen ellenőrizzük azok állapotát, hogy az esetleges hibákat azonnal kijavíthassuk. Tervezési és kivitelezési folyamataink során mindig a legjobb megoldásokra törekszünk. Ügyfeleink elvárásait nem csak elérjük, de túl is teljesítjük. Maximalisták vagyunk, ugyanakkor bármennyire is nem szeretünk hibázni, néha előfordul. Ilyen esetben időt és pénzt nem kímélve kijavítjuk, megoldjuk a problémát. Projektjeink során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy megismerjük és megértsük ügyfeleink igényeit. Tervezés és kivitelezés során a minőségi anyagok használatát és a precíz munkavégzést tartjuk szem előtt, melyek ügyfeleink hosszútávú elégedettségének zálogai.

Minden a részleteken múlik

A Deluxe Building Kft.-nél az apró részletekre is odafigyelünk. Az építmények milliméter pontos illesztéseinek mellett, az együttműködés során is törekszünk a precíz és pontos információátadásra, így félreértések nélkül biztosítható, hogy mindenki megelégedéssel zárja majd projektünket. A Deluxe Building Kft. azon az elven működik, hogy nem csupán építünk, hanem értéket teremtünk. Az elégedettségre és a minőségre fókuszálunk, miközben zöldítésre és fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetünk. Mindezek együtt teszik lehetővé számunkra, hogy olyan építményeket hozzunk létre, amelyek tartósak, értékesek és ügyfeleink örömére szolgálnak hosszú éveken keresztül.

Cégünk nem csak nevében, hanem hitvallásában is deluxe. Hiszünk abban, hogy az ügyfeleink elégedettsége a mi jövőnk záloga, ezért ez számunkra a legfontosabb. Amennyiben Ön is bizalmat szavaz nekünk, lépjen velünk kapcsolatba ezen a linken, hogy az Ön lakókörnyezetébe is értéket építhessünk.

Legfrissebb bejegyzéseink