Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

A felnőttek LEGO-ja: tervezze meg álmai kocsibeállóját

Amikor otthonunk környezetét tervezzük, ma már számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre. Modern, minimalista, letisztult, klasszikus, elegáns, vibráló, bohém, exkluzív, színes, monokróm – csak néhány a végtelen választási lehetőség közül. Azoknak, akik örömmel vetik bele magukat otthonuk tervezésébe, ismerős lehet az az izgalmas érzés, amikor valami egyedi és maradandó megteremtésére nyílik lehetőség. Amikor valóra váltjuk az elképzeléseinket, és megalkotunk valamit, ami korábban még nem létezett. Az elkészült mű alkotójaként büszkék vagyunk rá, mert az a mi víziónk és elképzelésünk valósult meg.

Színeiben, megjelenésében harmonizáljon a házzal?

Gyakran előfordul, hogy az otthonunk és annak stílusa, színei, megjelenése szolgál kiindulási pontként a tervezés során. Ha a házunk és a kocsibeálló szorosan egymás mellett helyezkedik el, akkor érdemes úgy gondolni rá, mint a házunk kiterjesztésére. A kocsibeálló tervezésénél figyelembe veheti az otthona dizájnját, és folytathatja annak stílusát, formáját, színeit, sőt akár az anyaghasználatát is. Például egy faborítású ház mellé egy szintén fából készült kocsibeálló ideális választás lehet. Egy modern, fém burkolatú házhoz pedig üveg vagy fém alapanyagokat is használhat a kocsibeálló tervezésekor. A kocsibeálló tartóoszlopait, tetejét és esetleges oldalelemeit is a ház stílusához igazíthatja.
Vagy szeretne kilépni a megszokott keretek közül? Természetesen ez is lehetséges. Evezhet új vizekre és dönthet valami teljesen más stílus mellett. Ilyen esetben a kocsibeálló már nem a ház kiegészítéseként, hanem önálló építményként fog megjelenni udvarában.

De mi lehet az, ami egy kocsibeállót különlegessé tesz?

A kocsibeálló minden oldala fontos szempont. Az alja, a teteje, az oldala és a tartóoszlopok mind tervezést igényelnek. Az anyagválasztás nagyban meghatározza, milyen stílusú kocsibeállót hozhat létre. A kocsibeállót oldalról lezárhatja, vagy rácsos panelekre is eshet a választása. A világítás tervezése is fontos folyamat, a fényforrás típusa és elhelyezése kulcsfontosságú kérdés. Az arculat meghatározó eleme, hogy üveg borítást szeretne-e a kocsibeálló tetejére vagy oldalára, vagy esetleg inkább festett vagy ragasztott fa oszlopokat, akár fém oszlopokat preferál. A tároló lehetősége is új kihívásokat tartogat, és nem szabad alábecsülni azt a tényt, hogy a tároló hozzájárulhat az udvar rendben tartásához is, hogy ne kelljen kerti szerszámok között botladozni.

A bejegyzésben található képeket inspirációs céllal mutattuk meg Önnek, de a tervezési folyamat során érdemes szakértőinkkel konzultálni annak érdekében, hogy az az Ön vízióját, hogyan tudjuk megvalódítani. A kocsibeálló tervezése egy közös projekt, ahol az ötleteket Ön hozza, mi pedig a megvalósítás aprólékos megtervezést és professzionális kivitelezést biztosítjuk. Ha szeretné, hogy álmai kocsibeállója valósággá váljon, forduljon hozzánk bizalommal.

Legfrissebb bejegyzéseink